Сегодня у нас в гостях основатель и идейный вдохновитель специализированного научно-аналитического B2B-проекта «Технології та Інновації» Екатерина Викторовна Конева.

10 лет проект «Технології та Інновації» проводит ежегодные международные конференции. Пандемия изменила многие отрасли, в том числе и агробизнес. WebPromoExperts интересовало, как проходили конференции в этом году и что планируется изменить в новом году.

Специализированный научно-аналитический B2B-проект «Технології та Інновації» был создан в 2011 году на базе специализированного журнала «Напої. Технології та Інновації». Впоследствии этот проект объединил различные отрасли – производство напитков и плодоводство (садоводство, выращивание ягод, виноградарство и ореховодство) и стал базисом для создания новых оригинальных профессиональных печатных журналов и интернет-проектов: «Садівництво і Виноградарство», «Ягідник», «Горішник», «Напої», а также «Пиво.Технології та Інновації».

Портал «Технології та Інновації» стал уникальной площадкой для обмена информацией и опытом представителей упомянутых отраслей стран всего мира. От земли к бокалу, от выращивания саженцев до магазинной полки – журналы медиагруппы «Технології та Інновації» предлагают идеи для бизнеса и пути их воплощения в жизнь, пропагандируют новые технологии и помогают внедрять инновации не только в производственный процесс, но и в мышление людей.

Актуальная информация, новости компаний, мнения экспертов, юридический практикум, опыт передовых производств стран мира – вот далеко не полный перечень рубрик информационного портфеля портала «Технології та Інновації».

Екатерина Викторовна Конева

Екатерина Викторовна Конева

10 декабря прошла IV Международная конференция «Ягодничество и переработка: технологии и инновации 2020». Сколько было участников? Из каких стран приехали участники?

IV Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації 2020» об’єднала більше 280 ягідівників та експертів ринку. У конференції взяли участь ягідівники зі всієї України, а також з-за кордону – з Білорусі, Польщі, Італії. Була також представлена наукова еліта.

Впродовж конференції відбувалися жваві обговорення важливих проблем, що стосуються сфери ягідництва, технологічних інновацій, експортних проблем галузі, органічного вирощування ягід тощо. Учасники змогли обмінятися досвідом, подискутувати з приводу ключових проблем ягідництва. Після таких заходів ми як організатори отримуємо низку позитивних відгуків, які є стимулом для подальшого вдосконалення та проведення ще масштабніших конференцій.

Участники конференции «Ягодничество и переработка: технологии и инновации 2020»

Участники конференции «Ягодничество и переработка: технологии и инновации 2020»

Сколько мероприятий было в 2020 году? Все в формате офлайн?

Упродовж 2020 року було проведено 4 великі заходи:

  1. Дегустаційний конкурс пива East European Beer Award 2020 (11-12 березня, Рівне).
  2. Форум пивоварів і рестораторів (9-10 вересня, Київ).
  3. V Міжнародна науково-практична конференція «Технології та Інновації: від землі – до готового продукту», у рамках якої був проведений Горіховий форум (22-23 жовтня, Львів).
  4. IV Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації 2020» (10-11 грудня, Львів).

Медіагрупа «Технології та Інновації» традиційно об’єднує на своїх заходах справжніх українських та закордонних експертів. Це дозволяє робити наші події ефективними. Адже мають змогу безпосередньо спілкуватися і початківці, і професіонали різних галузей.

Как повлиял карантин на ваши мероприятия?

У зв’язку з карантинними обмеженнями всі заходи медіагрупи «Технології та Інновації» відбулися з дотриманням санітарно-епідеміологічних норм. Всі гості були забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Компаніям, які презентували продукцію на стендах, було рекомендовано встановити захисні екрани. Презентаційні столи було розміщено на безпечній для учасників заходу дистанції. Приміщення, у яких були проведені заходи, регулярно провітрювалися. Окрім того, в усіх локаціях, де минули ці події, були потужні системи кондиціювання. Учасникам заходів регулярно нагадували про збереження соціальної дистанції, утримання від обіймів і рукостискань.

Навіть у таких важких умовах ми зберігаємо оптимізм та не дозволяємо його втрачати учасникам наших заходів та партнерам. Наші проєкти охоплюють низку галузей: ягідництво, садівництво, горіхівництво, пивоваріння, виноградарство, виноробство. І всі ці галузі рухаються вперед, а ми є своєрідним поштовхом у цьому процесі, адже пропагуємо впровадження новітніх технологій завдяки друкованим різногалузевим журналам та масштабним подіям.

Вы будете дальше проводить мероприятия в офлайне или станете вводить новый формат?

У майбутньому плануємо організовувати заходи у режимі офлайн. Проте не виключаємо можливості апробації онлайн-режиму. Живе спілкування не замінить ніщо. Ту атмосферу, яка завжди панує на офлайн-заходах, неможливо повноцінно передати в онлайн-режимі. Проте в сучасних реаліях, турбуючись про безпеку учасників наших заходів, можна організовувати онлайн-події. Тому, можливо, в майбутньому спробуємо такий режим роботи. Бо головна наша ціль – за будь-яких умов забезпечити комунікацію представників ягідної, садівничої, горіхової, виноградної, виноробної та пивоварної галузей. І поки що ми успішно долаємо всі перешкоди.

Какие используете маркетинговые инструменты для привлечения участников на мероприятия?

Щоб залучати до наших заходів більшу кількість клієнтів, ми активно займаємося піаром кожної події. Заздалегідь складаємо піар-план, укладаємо угоди з медіапартнерами. У нас є кілька сайтів, сторінки в соцмережах. Це найбільш дієві інструменти в популяризації заходів, які ми організовуємо. Окрім того, уже маємо базу постійних клієнтів, які регулярно беруть участь у наших подіях. Таким чином, на кожному заході, який ми організовуємо, збирається 300 і більше учасників і партнерів.

У планах – збирати як мінімум вдвічі більше учасників, сприяючи популяризації технологій та інновацій. Запорука успіху – цілеспрямованість та дружна команда. Медіагрупа «Технології та Інновації» рухається вперед завдяки цілеспрямованості нашої команди!

От редакции. На этой радостной ноте приглашаем на конференцию Digital Agro Day , которая пройдет 11 февраля 2021 года. Digital Agro Day — бесплатная онлайн-конференция, посвященная digital-инструментам в продвижении агро индустрии. На которой представители ТОПовых компаний расскажут о том, как цифровые технологии могут изменить аграрный бизнес.